Wij gaan voor een Rookvrije Generatie! – Huisartsenpraktijk De Triangel – Steyl
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Triangel
Triangelstraat 1-B 5935 AG
Steyl

Terug naar overzicht

Wij gaan voor een Rookvrije Generatie!

Het doel van elke huisarts is bijdragen aan een goede gezondheid voor iedereen. We weten allemaal dat roken schadelijk is voor je gezondheid. Maar dat roken ook schadelijk is voor je omgeving, met name voor kinderen, is misschien minder bekend.

Het Longfonds, de Hartstichting en KWF Kankerbestrijding zijn initiatiefnemer van de beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’. Deze beweging werkt toe naar een samenleving waarin opgroeiende kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgeving waar kinderen komen rookvrij te maken.

Uw Huisartsenpraktijk de Triangel in Steyl ondersteunt dit initiatief en helpt je graag bij uw keuze om te stoppen met roken. Om ons gezamenlijk en gemeenschappelijk doel, een Rookvrije Generatie, kracht bij te zetten hangt er sinds kort een gevelbord aan ons pand. Samen creëren we een rookvrije omgeving!

Denkt u ook aan “Stoptober“! een geweldig goed initiatief waar wij ook volledig achter staan. We ondersteunen u graag bij dit doel te behalen. Een leuke toevoeging is de app van stoptober. Deze geeft dagelijks goede tips, hulp, rekenhulp om te zien hoeveel je bespaart, allerlei leuke challenges en winacties.

Succes allemaal!

Publicatiedatum: 26-07-2021