Spreekuren – Huisartsenpraktijk De Triangel – Steyl
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Triangel
Triangelstraat 1-B 5935 AG
Steyl

Spreekuren

Ochtend en middag spreekuur

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar de praktijk tussen 8.30-12.30 uur.
De doktersassistente zal u enkele vragen stellen om een inschatting te maken van uw klachten en de urgentie hiervan. Momenteel is het erg druk op de praktijk, waardoor het inplannen van afspraken een hele uitdaging is geworden. In verband met de drukte is de praktijk genoodzaakt strikter te kijken naar de vragen die gesteld worden. De doktersassistentes worden dan ook gevraagd en opgeleid om u van adequate adviezen te voorzien. Indien nodig word er dan een afspraak ingepland en soms zal er eerst gekozen worden (telefonisch) overleg te plegen, waarna u op een later tijdstip terug kunt bellen. Uiteraard is er ruimte in het spreekuur vrij gemaakt om klachten met spoed de dag zelf te zien.

Bij verhindering graag 24uur voor aanvang afbellen, anders zijn wij genoodzaakt een consult in rekening te brengen.

De huisartsen van huisartsenpraktijk de Triangel streven er naar zoveel mogelijk de eigen patiënten te zien. De assistente zal daarom altijd vragen wie uw eigen huisarts is en u bij deze huisarts proberen in te plannen. Enkel in spoedsituaties of in geval van vakantie van de eigen huisarts kunt u door een vervangende/waarnemende huisarts gezien worden of door een van de andere vaste huisartsen.

Visite/huisbezoek

In de praktijk zijn betere onderzoek- en behandelmethoden mogelijk, hierdoor kunnen wij u in de praktijk beter hulp bieden. Echter in sommige uitzonderlijke situaties kan er een vraag zijn voor een visite van de huisarts of assistente.
In een dergelijk geval vragen we u te bellen vóór 11.00 uur. Na 11 uur is het mogelijk dat de visite voor de volgende dag gepland word. Visites worden doorgaans gereden na 13.00 uur.

Wrattenspreekuur

Het wrattenspreekuur is gewijzigd. Anders dan u gewend bent zult u nu een afspraak moeten maken op het spreekuur.
Benoem duidelijk dat het om wratjes aanstippen gaat, waar de wrat zich bevind en hoeveel het er zijn.

Thuismetingen

In onze praktijk gaat steeds meer online en vanuit thuis. Wat we op dit moment aanbieden is:

 • Thuismeting van de bloeddruk.
  U krijgt van ons een bloeddrukmeter mee naar huis en u meet zelf uw bloeddruk. Dit kan bijvoorbeeld gedurende een week. Zo krijgen we een goed beeld van uw gemiddelde bloeddruk in de thuissituatie.
 • 24-uurs bloeddrukmeting.
  Onze assistentes sluiten bij u een bloeddrukmeter aan die 24 uur lang uw bloeddruk registreert. Nadat wij deze meting hebben uitgelezen wordt u gebeld of uitgenodigd op het spreekuur om het verdere beleid te bespreken.
 • Glucosemeting/bloedsuikermeting.
  U krijgt van uw praktijkondersteuner Diabetes een apparaatje mee naar huis om uw bloedsuikergehalte bij te houden. Zo krijgt zij een beter beeld van uw suikerwaardes.
 • Rust ECG.
  Indien de huisarts het nodig vindt kan in de praktijk een rust-ECG gemaakt worden. Het resultaat van dit ECG wordt digitaal doorgestuurd naar een cardioloog en binnen 2 werkdagen hebben wij dan de informatie en het advies binnen.