Spreekuren – Huisartsenpraktijk De Triangel – Steyl
Triangelstraat 1-B 5935 AG Steyl Tel:077-3732950
Header afbeelding

Spreekuren

Ochtend en middag spreekuur

Er is dagelijks spreekuur tussen 8.00 – 12.30 uur.
Om een afspraak te maken op het spreekuur neemt u telefonisch contact op, bij voorkeur in de ochtend voor 12 uur. De assistente zal u enkele vragen stellen om een inschatting te maken van uw klachten en de urgentie hiervan.
Per klacht word er doorgaans een consult van 10 minuten ingepland.

Bij verhindering graag 24uur voor aanvang afbellen, anders zijn wij genoodzaakt een consult in rekening te brengen. Wij vragen u tevens niet meer dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig te zijn op de praktijk. Dit in verband met de corona maatregelen. Mocht u toch eerder arriveren vragen wij u buiten het gebouw te wachten. Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers van het gebouw.

De huisartsen van huisartsenpraktijk de Triangel streven er naar zoveel mogelijk de eigen patiënten te zien. De assistente zal daarom altijd vragen wie uw eigen huisarts is en u bij deze huisarts proberen in te plannen. Enkel in spoedsituaties of in geval van vakantie van de eigen huisarts kunt U door een vervangende/waarnemende huisarts gezien worden of door een van de andere vaste huisartsen.

Visite/huisbezoek

In de praktijk zijn betere onderzoek- en behandelmethoden mogelijk, hierdoor kunnen wij u in de praktijk beter hulp bieden. Echter in sommige uitzonderlijke situaties kan er een vraag zijn voor een visite van de huisarts of assistente.
In een dergelijk geval vragen we u te bellen vóór 11.00 uur. Na 11 uur is het mogelijk dat de visite voor de volgende dag gepland word. Visites worden doorgaans gereden na 13.00 uur.

Inloop spreekuur

LET OP, momenteel hanteren wij GÉÉN inloopspreekuur ivm de corona maatregelen!!!

U heeft ook de mogelijkheid om op het inloop spreekuur te komen. Zo hopen wij per dag meer patiënten te kunnen helpen.
U kunt zich hiervoor op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (dus NIET woensdag) aanmelden tussen 08:00 – 08:15 uur bij de assistente achter de balie. Let op! Na 8.15 uur kunt u zich niet meer aanmelden.
U bent dus welkom zonder afspraak en u wordt op volgorde van binnenkomst geroepen door de huisarts die op dat moment beschikbaar is.

Let op! Het inloopspreekuur is bedoeld voor een korte vraag of kleine klacht. Er wordt dan ook maar 5 minuten voor u ingepland.
Klachten zoals oorpijn, prikkelhoest, verstuikte of gekneusde gewrichten, spierpijn, pukkels en vlekken zijn geschikt voor het inloopspreekuur.
Voor andere klachten dient u een afspraak te maken op het reguliere spreekuur. Vage klachten, langdurig bestaande klachten, psychische klachten, klachten van inwendige organen of klachten waarvoor een uitgebreid of inwendig onderzoek nodig is, zijn niet geschikt voor het inloopspreekuur.

Als u twijfelt of een klacht geschikt is voor het inloopspreekuur, kunt u overleggen met de doktersassistente.

Wrattenspreekuur

Het wrattenspreekuur is gewijzigd. Anders dan u gewend bent zult u nu een afspraak moeten maken op het spreekuur.
Benoem duidelijk dat het om wratjes aanstippen gaat, waar de wrat zich bevind en hoeveel het er zijn.