Teambuilding 2019 – Huisartsenpraktijk De Triangel – Steyl
Triangelstraat 1-B 5935 AG Steyl Tel:077-3732950
Header afbeelding

Teambuilding 2019

Enkele weken geleden  heeft onze praktijk met al zijn medewerkers een leerzame teambuilding georganiseerd. En we laten in dit bericht graag even zien wat we allemaal geleerd hebben.
We hadden een deskundige uitgenodigd voor een training brandveiligheid. Enkele medewerkers hebben een cursus reanimeren gevolgd en we hebben het veilig en verantwoord ontruimen van het gebouw geoefend met deze professional.

De dag begon met een korte mondelinge toelichting wat we allemaal gingen doen, waar we op moesten letten hierbij en natuurlijk een kleine en vooral gezonde versnapering.

 

 

 

Nadat wij ons moed ingesproken hadden zijn we verhuisd naar buiten.
Hier mochten we allerlei brandblussers uitproberen. We hebben geleerd welke soorten branden er zijn, hoe wij deze moeten blussen en met welke blussers. Hieronder ziet u onze moedige en geconcentreerde huisartsen de verschillende brandblusser leren gebruiken.

 

 

 

 

 

 

Ook onze assistentes en praktijkondersteuners deden erg hun best. Hieronder een paar spectaculaire beelden van onze pogingen en het leerproces. Blijkbaar waren wij allemaal natuur talenten, maar gemakkelijk was het niet. We hebben er veel van geleerd, angsten overwonnen en een ieder heeft er een verdiend certificaat aan over gehouden. (U bent in goede handen mocht hier ooit een brandje uitbreken.)

 

 

 

 

 

Nadat iedereen de brandveiligheidstraining doorlopen heeft zijn we begonnen aan het oefenen van ons ontruimingsplan. Dit verliep niet geheel vlekkeloos, maar heeft ons wel veel geleerd. We weten wat onze verbeterpunten zijn en zijn hier afgelopen weken mee aan de slag gegaan.

Het kan voorkomen dat als u op onze praktijk aanwezig bent u gevraagd word mee te werken aan een oefening. (Deze zijn bedoeld om ons te trainen in een dergelijke situatie), onze excuses voor het eventuele ongemak. We proberen ervoor te zorgen dat de oefeningen plaatsvinden op minder drukke momenten, zodat we zo min mogelijk mensen lastig hoeven vallen.
Aan het einde van de dag hebben enkele medewerkers nog hun reanimatietraining herhaald en ook zij hebben allemaal hun certificaten gehaald.

Hier luisteren we aandachtig naar de verbeterpunten van onze ontruiming, maar goed voor u om te weten: in de wachtkamer vind u ons vluchtplan, deze bevind zich naast de brandslang, waar wij op deze foto allemaal naar kijken.

 

 

We zijn trots op onze medewerkers dat zij allen de brandveiligheid-, reanimatie- en ontruimingstraining hebben behaald.