Pensioen Dokter Lemmens – Huisartsenpraktijk De Triangel – Steyl
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Triangel
Triangelstraat 1-B 5935 AG
Steyl

Terug naar overzicht

Pensioen Dokter Lemmens

Dokter Lemmens heeft aangegeven dat hij per 2-2-2022 met pensioen gaat.

Hieronder de brief zoals deze ook aan zijn patiënt gestuurd is:

 

Met deze patiëntenbrief wil ik u laten weten dat ik per 2 februari aanstaande, dus per 2-2-22, mijn werkzaamheden als huisarts bij de Triangel zal beëindigen. Dat is een mooie datum om met pensioen te gaan en de praktijk aan mijn jongere collega’s over te dragen.

Ik ben dan 65 jaar, waarvan ik 25 jaar huisarts bij de Triangel ben geweest. Als opvolger van dokter Roost begon ik in 1997 samen met dokter Roefs en dokter Berger in het oude pand aan de Triangelstraat. In 2003 verhuisden we naar het mooie nieuwe gezondheidscentrum dat Antares bouwde op de plaats van de oude praktijk.

De laatste jaren werkte ik samen met dokter Holger Thomas en dokter Kirstin Marell en een aantal wisselende artsen na het afscheid van dokter Monique Stevens, omdat we moeilijk een opvolger voor haar konden vinden.

Ook nu zal het vinden van een opvolger niet heel makkelijk zijn. Zoals u wellicht weet is dat een probleem dat bij huisartsen in het hele land speelt. Gelukkig heeft dokter Bas Stevens laten weten na 1 januari 2022 verder te willen gaan in onze praktijk. Een aantal van mijn patiënten kunnen dan bij hem terecht. En daarnaast zullen mijn collega’s alles in het werk stellen om verder een goede oplossing te vinden.

Na 25 jaar als huisarts stoppen gaat met gemengde gevoelens.

In deze tijd heb ik velen van u van heel nabij leren kennen en samen hebben we hoogte-en dieptepunten beleefd. Ik vind het een voorrecht dat ik zoveel vertrouwen van u heb mogen krijgen en wil u daarvoor van harte bedanken.

Zonder dat vertrouwen is het namelijk niet mogelijk dit werk met plezier te blijven doen, en met plezier heb ik gelukkig  tot op de dag van vandaag mogen werken.

Om groots afscheid te nemen ben ik niet de goede persoon. Ik stel me dan ook voor dat ik de komende maanden op het spreekuur van u afscheid neem.

En voor hen die dat op prijs stellen is er een mogelijkheid om op 31 januari en 1 februari tijdens een soort 5 minuten spreekuur afscheid te nemen. Ik verzoek u wél om daarvoor dan met de assistente een afspraak te maken.

Ik stop bij de Triangel, maar ik stop nog niet helemaal met mijn werk als huisarts. Het kan goed zijn dat ik u na 2 februari nog eens zie wanneer ik als waarnemer werk als een van de huisartsen ziek-of met vakantie is. Of misschien zie ik u ook nog wel eens tijdens een dienst op de huisartsenpost.

Ik eindig deze brief met de wens dat het u goed blijft gaan en u goed gezond blijft.

En zorg ook goed voor elkáár.

 

Hartelijke groet,

Paul Lemmens, huisarts

 

Wij bedanken dokter Lemmens voor zijn jarenlange inzet binnen onze praktijk en wensen hem alle goeds en geluk in de toekomst!

 

Publicatiedatum: 25-11-2021